Deze vacature is verlopen

Account Manager Zuid-Oost Nederland

Heb je een passie voor Fitness?

Heb je ervaring met langlopende B2B salestrajecten?

Ga je geen uitdaging uit de weg?

 

Kom dan werken bij de wereldmarktleider in Fitness!

 

Wat jij gaat doen:

Help ons met het veroveren van de Nederlandse markt! Life Fitness is voor Zuid - Oost Nederland op zoek naar een Account Manager die onze Life Fitness en Hammer Strength producten verkoopt aan Sportscholen, Universiteiten, Fysiotherapeuten en alle andere plekken waar je fitnessapparatuur kunt vinden.

In deze rol stel je jaarlijks in overleg met de Sales Director jouw omzetdoelstellingen vast en deze bereik je door gecombineerd je sales ervaring en passie voor fitness aan te bieden bij zowel bestaande klanten - die al jaren samenwerken met Life Fitness vanwege onze toewijding aan innovatie en kwaliteit - als bij nieuwe klanten waar je actief naar op zoek gaat.  

Het gaat om een zelfstandige rol, waarin je veel onderweg zal zijn in de regio Zuid - Oost Nederland. Wel is er een sterke samenwerking met bijvoorbeeld je collega’s van Marketing, Inside Sales en Service; Life Fitness werkt namelijk als één team en dat bestaat uit gepassioneerde professionals die elke dag met energie en enthousiasme werken aan het helpen van onze klanten hun fitnessdoelen te bereiken.

Door je kennis van de fitness markt ben je in uitermate geschikt om onze klanten te adviseren met wat in hun specifieke geval de beste oplossing is. Uiteraard blijf je op de hoogte van de nieuwste trends in de markt en speel je hierop in.

De verkoopresultaten bespreek en analyseer je door het jaar heen samen met de Sales Director. Successen en ervaringen worden regelmatig ook door het complete Sales Team onderling uitgewisseld.

De ideale kandidaat:

Vanzelfsprekend zijn we op zoek naar een collega die georganiseerd te werk gaat en zelfstandig kan werken. Je bent aantoonbaar succesvol geweest in een commerciële rol en ziet vooral kansen, zelden problemen.

• Heeft minimaal HBO-niveau;

• Heeft aantoonbare succesvolle ervaring in een B2B omgeving;

• Heeft een sterke affiniteit met fitness;

• Heeft goede communicatie en sociale vaardigheden;

• Bij voorkeur woonachtig in Zuid-Oost Nederland;

• Spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Wat wij bieden:

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie in een plezierige en sportieve werksfeer, in een organisatie die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie? Stuur dan jouw sollicitatie met CV, motivatie en salarisindicatie naar hr.nl.office@lifefitness.com. Vragen? Bel/ App Sven van Dijk HR Business Partner, +31652714462.

 

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen