Deze vacature is verlopen

Account Manager België

Wat je gaat doen:

Help ons met het veroveren van de Belgische markt!

Per jaar stel je in overleg met de Sales Manager jouw omzetdoelstellingen vast en doe je alles wat nodig is om deze te halen, zoals verkoop aan bestaande klanten en het contacten leggen met nieuwe klanten. Het gaat om een zelfstandige rol, waarin je veel onderweg zal zijn in de regio Brussel – Wallonië - Luxemburg. Hierbij word je wel ondersteund door bijvoorbeeld je collega’s van de Marketing afdeling, Inside Sales en Service; Life Fitness werkt namelijk als één team.

Door je kennis van de fitness markt ben je in staat om onze klanten te adviseren met wat in hun specifieke geval de beste oplossing is. Uiteraard blijf je op de hoogte van de nieuwste trends in de markt en speel je hier op in.

De verkoopresultaten bespreek en analyseer je door het jaar heen samen met de Sales Manager. Successen en ervaringen worden regelmatig ook door het hele Sales Team onderling uitgewisseld.

Vanzelfsprekend zijn we op zoek naar een collega die georganiseerd te werk gaat en zelfstandig kan werken. Je bent aantoonbaar succesvol geweest in een commerciële rol en ziet vooral kansen, zelden problemen. Account Manager België Regio Brussel – Wallonië - Luxemburg

De ideale kandidaat:

  • Heeft minimaal HBO nivea
  • Is bewezen succesvol in de verkoop;
  • Heeft een sterke affiniteit met fitness;
  • Heeft goede communicatie en sociale vaardigheden
  • Woonachtig in de omgeving van Brussel;
  • Spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels;

Wat wij bieden:

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie in een plezierige en sportieve werksfeer, in een organisatie die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan een motivatie & je cv via het formulier aan de rechtkant. Nog vragen? Bel/App Francina Hak (HR Coordinator) via +31652714443.

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen