Deze vacature is verlopen

Account Manager | Regio Zuid-West

Heb je een passie voor Fitness?

Heb je ervaring met langlopende B2B salestrajecten?

Ga je geen uitdaging uit de weg?

Kom dan werken bij de wereldmarktleider in Fitness!

 

Account Manager  Regio: Zuid - West 

 

Wat jij gaat doen:

Help ons met het veroveren van de Nederlandse markt! Wij zijn voor Zuid-West Nederland op zoek naar een Account Manager.

Per jaar stel je in overleg met de Sales Manager jouw omzetdoelstellingen vast en doe je alles wat nodig is om deze te halen, zoals verkoop aan bestaande klanten en het contacten leggen met nieuwe klanten. Het gaat om een zelfstandige rol, waarin je veel onderweg zal zijn in de regio Zuid West Nederland. Je werkt nauw samen met de andere Account Managers in de Benelux.

Door je kennis van de fitness markt ben je in staat om onze klanten te adviseren met wat in hun specifieke geval de beste oplossing is. Uiteraard blijf je op de hoogte van de nieuwste trends in de markt en speel je hier op in. De verkoopresultaten bespreek en analyseer je door het jaar heen samen met de Sales Manager. Successen en ervaringen worden regelmatig ook door het hele Sales Team onderling uitgewisseld.

 

De ideale kandidaat:

Vanzelfsprekend zijn we op zoek naar een collega die georganiseerd te werk gaat en zelfstandig kan werken. Je bent aantoonbaar succesvol geweest in een commerciële rol en ziet vooral kansen, zelden problemen.

•          Heeft minimaal HBO-niveau;

•          Heeft aantoonbare succesvolle ervaring in een B2B omgeving;

•          Heeft een sterke affiniteit met fitness;

•          Heeft goede communicatie en sociale vaardigheden;

•          Bij voorkeur woonachtig in Zuid-West Nederland;

•          Spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

 

Wat wij bieden:

Wij bieden een veelzijdige en uitdagende functie in een plezierige en sportieve werksfeer, in een organisatie die volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie? Stuur dan jouw sollicitatie met CV, motivatie en salarisindicatie naar hr.nl.office@lifefitness.com. Vragen? Bel/ App Nina Boender, HR Coordinator, +31652714443.

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen