Customer Service Coordinator

Locatie: Barendrecht

Wat je gaat doen: 

Als Customer Service Coordinator voor Benelux ben je de belangrijke schakel tussen de klant en onze serviceorganisatie. De Customer Service Coordinator is verantwoordelijk voor een correcte, adequate en klantgerichte opvolging van storingen en verzoeken tot onderhoud.

Wanneer de klanten van Life Fitness een service verzoek hebben, komen ze als eerste bij jou uit. Je eerste prioriteit is ervoor zorgen dat het verzoek zo volledig mogelijk genoteerd wordt. De klanten van Life Fitness zitten verspreid over heel de Benelux, dus je moet goed kunnen schakelen tussen verschillende culturen.

Je bent samen met je collega’s ook verantwoordelijk voor de planning van onze monteurs en je zorgt ervoor dat de juiste informatie over de service verzoeken bij hun terecht komt.

Naast deze werkzaamheden ben je ook dagelijks bezig met onder andere het maken en opvolgen van serviceoffertes.  Geen dag is dus gelijk en wij zijn op zoek naar iemand met ervaring in Customer Service en die de klant altijd op de eerste plaats zet!

Wie je bent/wat je kunt:

Wij zoeken een enthousiaste teamspeler en verder herken je jezelf in het volgende profiel: 

  • Aantoonbaar HBO werk- en/of denkniveau;
  • Ervaring in Customer Service;
  • Een klantgerichte en commerciële insteek;
  • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kennis van Frans en/of Duits is een pre;
  • Stressbestendig;
  • Accurate werkhouding.

Wat wij bieden: 

Een veelzijdige, fulltime, internationaal georiënteerde functie binnen een dynamisch, sportief en professioneel bedrijf dat volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie? Stuur dan jouw sollicitatie met cv, motivatie en salarisindicatie via het sollicitatieformulier. Nog vragen? Bel Nina Boender (HR Coordinator) via +31(0)180 64 66 66.

Sollicitatieformulier