Events Marketing Stage

Wat je gaat doen:

Al meer dan 45 jaar wijdt Life Fitness zich aan het creëren van de ideale fitnessoplossingen voor fitnesscentra én sporters. Onze missie is om het platform te zijn dat de wereld verbindt met fitness.

Het Life Fitness hoofdkantoor is gevestigd in Chicago, USA. Er werken wereldwijd meer dan 2800 mensen voor Life Fitness in meer dan 120 landen. Life Fitness heeft 12 kantoren in de wereld en werkt daarnaast met 140 exclusieve dealers & distributors in verschillende landen. Vanuit het kantoor in Barendrecht wordt de Benelux en de distributors (Distributor Business EMEA) in Europa, Midden Oosten en Afrika aangestuurd.

Tijdens deze Marketing stage krijg je de mogelijkheid om je te verdiepen in het proces rond het opzetten van evenementen met zowel een Nederlandse als Internationale scope. Zo voer je diverse operationale werkzaamheden uit met de Events Coordinator en denk je actief mee over onze Marketing-vraagstukken.

Een gemiddelde dag:

Gisteren heb jij de jaarplanning van 2019 doorgenomen met je begeleider. Je weet dus bij welk evenement je prioriteiten liggen en stemt dit even af. Vandaag begin je met de uitnodigingen voor FIBO versturen. Voor de lunch voer je nog even wat administratieve taken uit en zorg je dat alle vragen uit je mailbox beantwoord zijn. In de middag heb je een Marketing-meeting en je sluit de dag af met het werken aan één van je projecten, denk hierbij aan het coördineren van een event App of het tevredenheidsonderzoek van ons vorige evenement. Events Marketing Stage

Wie je bent/ Wat je kan:

  • Je bent resultaatgericht, zelfstandig en gedreven;
  • Je volgt een hbo-opleiding richting marketing & zoekt een derde jaars- meewerkstage
  • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je beschikt over precieze administratieve en vaardigheden;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en geschrift;

Wat je krijgt:

  • Binnen onze afdeling krijg je de ruimte om de kennis die jij tijdens je studie hebt opgedaan in de praktijk toe te passen en jezelf verder te ontwikkelen.
  • Een stagevergoeding van €400,- per maand.
  • Kans om ervaring op te doen bij een internationale wereld marktleider.
  • Wij zien je écht als een collega binnen ons team! Natuurlijk is er ruimte voor gezelligheid en hebben we een structurele vrijmibo.

Sollicitatieformulier