Deze vacature is verlopen

Marketing Specialist

Ben je op zoek naar een dynamische en interessante nieuwe uitdaging? Heb je een passie voor een gezonde levensstijl? Ben je op zoek naar een Marketing team dat elkaar motiveert om de beste te zijn?

Sluit je aan bij de wereldmarktleider in fitness en help ons met onze missie om gezondere levens te inspireren door de beste producten, diensten en ervaringen voor onze klanten te creëren.

De rol in het kort:

Als Marketing Specialist voor de Benelux krijg je de kans om te werken in een internationale Marketing omgeving – hier kun jij je creativiteit inzetten en je Marketing skills verder uitbreiden. In deze rol werk je nauw samen met het nationale en internationale Marketingteam, het sales team en onze klanten.

Als Marketing Specialist speel je een cruciale rol in het uitrollen van ons marketingplan dat heel veel verschillende aspecten heeft. Zo bouw je aan het verder vergroten van onze naamsbekendheid en het genereren van leads. Je gaat op zoek naar mooie nieuwe projecten, maar verliest onze bestaande klanten niet uit het oog.

Bovendien werk je aan (digitale) evenementen. Om al deze plannen te laten slagen, gebruik jij je grafische ontwerp- en schrijfvaardigheden om alle marketingactiviteiten, zowel online als offline, te ondersteunen.

Als creatieve multi-tasker coördineer je Life Fitness-trainingssessies voor onze waardevolle klanten en onderhoud je de relatie met ons netwerk van trainers. Je hands-on mentaliteit is vereist om met succes nieuwe producten te lanceren en om het sales team te ondersteunen met ‘next level’ presentaties voor de klant.

De ideale kandidaat heeft/is:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in Marketing of Communicatie
  • Een ambitieuze ‘self-starter’ met minimaal 2 jaar ervaring in Marketing
  • Bekend met de laatste Marketingtrends en Social Media platforms
  • Vloeiend in Nederlands en heeft een uitstekende beheersing van de Engelse taal
  • Goed in het schrijven van pakkende content
  • In staat om zelfstandig projecten te coördineren
  • Enthousiast om aan de slag te gaan in een snelle, internationale omgeving
  • Sterke affiniteit met de sportbranche
  • Assertief, creatief en georganiseerd

Wat je ervoor terugkrijgt:

Je komt terecht in een inspirerende en actieve omgeving die iedereen stimuleert om samen te werken, maar je ook genoeg vrijheden geeft om je eigen ding te doen. Kortom: we bieden een uitdagende functie in een internationale omgeving gecombineerd met een fijne werksfeer!

Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur ons je sollicitatie en cv via het formulier rechts op deze pagina. Voor meer informatie kun je Whatsappen of bellen met Francina Hak, HR Coordinator telefoonnummer +31 (0) 652714443.

 

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen