Master Data Performance Analyst

Ben je op zoek naar een dynamische en interessante nieuwe uitdaging? Waardeer je een gezonde levensstijl? Ben je op zoek naar een team dat elkaar motiveert om de beste te zijn?

Sluit je aan bij de wereldmarktleider in fitness en help ons met onze missie om gezondere levens te inspireren door de beste producten, diensten en ervaringen voor onze klanten te creëren.

De rol in het kort:

Bij Life Fitness zijn we opzoek naar een fulltime Master Data Performance Analyst. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het internaliseren, documenteren, uitvoeren en continu verbeteren van de processen voor correcte data- invoer en onderhoud in onze ERP’s (Microsoft Dynamics AX & Exact). Je waarborgt niet alleen de kwaliteit van de Master Data zodat deze voldoet aan de verwachtingen van de stakeholders maar je draagt ook proactief bij aan de opbouw van DQ management en rapportages binnen het team. De gebieden van Data Management bestaan onder andere uit; item master, bill of material, configurations, cost changes, pricing.

Het snel afhandelen van interne verzoeken is super belangrijk. In deze rol moet je tijdig de juiste informatie verstrekken naar onze “interne klanten" om deze tevreden te houden. Waar nodig moet je communiceren met andere teams en externe leveranciers/ partners, het is daarom belangrijk dat je effectief bent in communiceren en je detailgericht aan het werk gaat. Wanneer jij een systeem niet kent ben je enthousiast om er meer over te leren, je kunt goed prioriteiten stellen en bent van nature goed in het oplossen van problemen.

De ideale kandidaat heeft/is:

  • Een Bachelorsdiploma;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een Master Data Management-rol;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Eerdere ervaring met MS Dynamics AX, Exact is een voorkeur;
  • Veel praktische kennis van Windows- en Microsoft Office-applicaties;
  • Een snelle leerling die nieuwe applicaties eigen maakt;
  • Een teamspeler;
  • Een multi-tasker die goed prioriteiten kan stellen;
  • Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden, je weet hoe je verschillende mensen binnen de hele organisatie moet benaderen;
  • Uitstekende analytische vaardigheden.

 

Wat je er voor terugkrijgt;

Je komt terecht in een inspirerende en actieve omgeving die iedereen stimuleert om samen te werken maar je ook genoeg vrijheden geeft om je eigen ding te doen. Kortom: we bieden een uitdagende functie in een internationale omgeving gecombineerd met een fijne werksfeer!

Ben jij de persoon die we zoeken? Yes! Stuur ons je sollicitatie en cv via het formulier links op deze pagina. Voor meer informatie kun je WhatsApppen / Bellen met Nina Boender, HR Advisor telefoonnummer +31 (0) 652714443.

Sollicitatieformulier