Stage Customer Service

Ben je op zoek naar een dynamische en leerzame stageplek? Ben jij een zelfstandige en communicatief vaardige student met passie voor servicegericht werken en ben je in 2024 gedurende een periode van 4 tot 6 maanden minimaal 32 uur per week beschikbaar? Reageer dan nu!

Binnen Life Fitness zijn we op zoek naar een:

STAGIAIR CUSTOMER SERVICE

die een actieve bijdrage gaat leveren aan het optimaal ondersteunen van onze internationale service afdeling.

Wie zijn we?

Life Fitness is een van oorsprong Amerikaans bedrijf en wereldmarktleider in fitness. Onze customer service is vooral business-to-business, waarbij we hoge kwaliteit nastreven. Het team in Barendrecht is verantwoordelijk voor alle klanten in de Benelux.

Wat kun je verwachten?

Een stage bij Life Fitness op onze Service afdeling betekent dat je meewerkt in het team. Je kunt je gaan verdiepen in een stuk planning, denk aan onderhoudscontracten, storingen en meldingen van klanten. Daarnaast is het belangrijk dat je leert dat het essentieel is dat je administratief alle afpraken en contactmomenten vastlegt. Hier hebben we uiteraard een goed systeem voor. In deze stage leer je onder andere samenwerken, flexibel en klantgericht zijn.

Ons aanbod:

Als stagiair op onze afdeling Service komt je terecht binnen een open en dynamische afdeling waar het werktempo hoog ligt en niet één dag hetzelfde is. De complexiteit van de werkzaamheden, de internationale omgeving en de mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het succes van onze organisatie maken deze stage met name interessant.

Binnen onze afdeling krijg je bovendien de ruimte om de kennis die jij tijdens je studie hebt opgedaan in de praktijk toe te passen, jezelf verder te ontwikkelen en te ontdekken hoe het er in een internationale organisatie aan toe gaat. Wij zien je écht als een collega binnen ons team! Uiteraard ontvang je ook een passende stagevergoeding.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan via ons sollicitatieformulier! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Francina Hak (afdeling HR) via telefoonnummer: 06 52 71 44 43

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha