Deze vacature is verlopen

Administratief Medewerker

Ben je accuraat en heb je een uitstekend analytisch vermogen? Ga je altijd nauwkeurig te werk en ben je zorgvuldig in (schriftelijk) communiceren? Ben je goed in timemanagement en vind je het leuk om te organiseren en zaken op elkaar af te stemmen?

Life Fitness is wereld marktleider op het gebied van fitness apparatuur. Onze producten worden verkocht in meer dan 300 landen wereldwijd en ons kantoor in Barendrecht is de international Head Quarters.  Voor ondersteuning in het team zijn wij in eerste instantie op zoek naar een Administratief Medewerker, waar we intern de functie titel Order Fulfilment Coordinator voor gebruiken. 

De Order Fulfilment Coordinator is verantwoordelijk voor de order invoer, de coördinatie van de orders en de uiteindelijke levering en facturatie van de orders aan onze distributeurs in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Deze vacature is een zeer interessante uitdaging voor een afgestudeerde HBO’er met interesse op het gebied van communicatie/sales en logistiek.

 

Als Order Fulfilment Coordinator ben je onder andere verantwoordelijk voor:

 • De tijdige verwerking van binnenkomende orders van onze distributeurs. Werkzaamheden hierbij zijn de invoer van de orders in ons systeem, het sturen van de orderbevestiging naar de distributeur en het verder opvolgen van de order.
 • De tijdige verwerking en opvolging van bestellingen bij de diverse leveranciers. Daaronder valt ook de afstemming van de levertijden.
 • De correcte administratieve afhandeling van het hele orderproces, van order entry tot uiteindelijke facturering.
 • Het zorgdragen voor een perfecte levering en planning door het informeren van en afstemmen met klanten, account manager, transporteur.
 • Verantwoordelijk voor de controle van de financieringsvoorwaarden van een order en de afstemming daaromtrent met alle betrokken partijen.
 • Telefonisch aanspreekpunt voor internationale distributeurs, account managers en leveranciers voor orders en leveringen. 

 

Jouw profiel:

Wij zoeken een accurate en enthousiaste teamspeler die snel verbanden ziet in processen. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Opleiding op HBO niveau;
 • Ervaring in een internationale omgeving is een plus; 
 • Goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Bekend met Microsoft Office;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Accurate werkhouding;

 

Wij bieden:

Een veelzijdige, internationaal georiënteerde functie binnen een dynamisch, sportief en professioneel bedrijf dat volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kom je terecht in een jong team die allemaal begonnen zijn op het zelfde niveau!

Informatie en sollicitatie: Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie en voldoe je aan de gestelde selectiecriteria? Stuur dan jouw sollicitatie met CV, motivatie en salarisindicatie! Voor vragen kun je contact opnemen appen of bellen met Nina Boender, HR Advisor, telefoonnummer; 0652714443.

 

Sollicitatieformulier

Please check the recaptcha
Deze vacature is verlopen