Deze vacature is verlopen

Supply Chain Planner – Spare Parts

Life Fitness is wereld marktleider op het gebied van fitness apparatuur. Onze producten worden verkocht in meer dan 300 landen wereldwijd en ons kantoor in Barendrecht is de international Head Quarters.  Voor ondersteuning in het team zijn wij op zoek naar een: Spares Inventory Planner.

Wat je gaat doen: In deze fulltime functie ben je samen met het team verantwoordelijk voor het beheer van het proces omtrent reserveonderdelen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat onderdelen worden geleverd in overeenstemming met de klant. Daarnaast is belangrijk om contact te onderhouden met het serviceteam om ondersteuning te bieden op het gebied van vragen over facturering, kwaliteitsproblemen en de voorraad.

Simpel gezegd, het is jouw taak om ervoor te zorgen dat het niveau van geleverde service hoog genoeg is. Om dit te kunnen realiseren, moet je ervoor zorgen dat het bestelproces voor reserveonderdelen effectief en efficiënt is en dat de voorraadniveaus de juiste minimum- en maximumvoorraad bevatten.

Jouw profiel: We zoeken iemand met een achtergrond in logistiek of supply chain management, en uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je een gevoel voor processen, en monitor je de orders en heb je een proactieve houding om problemen voor jouw klant te voorkomen. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Opleiding: starter op HBO niveau, of MBO met 3-5 jaar ervaring;
  • Goede kennis van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre;
  • Analytische vaardigheden;
  • Voldoende kennis van Microsoft Excel (gebruik van formules, draaitabellen en grafieken);
  • Kennis van ERP systemen

 

Wij bieden: Een veelzijdige, internationaal georiënteerde functie binnen een dynamisch, sportief en professioneel bedrijf dat volop mogelijkheden biedt voor zelfstandigheid, initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie en voldoe je aan de gestelde selectiecriteria? Stuur dan jouw sollicitatie met CV en motivatie via het formulier hiernaast! Voor vragen kun je contact opnemen door te appen of bellen met Nina Boender, HR Adviseur, telefoonnummer; 0652714443.

 

Sollicitatieformulier

Deze vacature is verlopen